Uvjeti korištenja

Poštovani,

zahvaljujemo što se pristupili službenim Internet stranicama tvrtke Vodovod-Vir d.o.o.  Samim pristupom i pregledom naših internetskih stranica obvezujete se prihvatiti pravila i uvjete korištenja istih. Pristupom i pregledom ovih internetskih stranica to činite na vlastitu odgovornost, te Vodovod-Vir ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve posljedice nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja istih.

Sadržaj ovih internetskih stranica napravljen je uz svu pažnju i u dobroj vjeri, a isključivi cilj im je pružanje informativnih sadržaja i služe isključivo u svrhu informiranja o projektu. Vodovod-Vir ne jamči potpunost i pravodobnost svih informacija sadržanih na ovim stranicama, a jednako tako ne jamči potpunost i pravodobnost sadržaja internetskih stranica na koje ove internetske stranice upućuju. Vodovod-Vir zadržava sva prava da prema vlastitom sudu, u svakom trenutku, kao i bez prethodne obavijesti nadopuni, izmijeni, ili ukloni bilo koji od sadržaja ovih internetskih stranica. Vodovod-Vir zadržava sva prava da prema vlastitom sudu, u svakom trenutku, kao i bez prethodne obavijesti promijeni uvjete pristupu i korištenju ovih internetskih stranica.

Svi sadržaji, osim službenih oznaka Vodovod-Vir, smiju se kopirati samo za osobnu uporabu i nekomercijalne svrhe, ali uz poštovanje svih autorskih prava. Za svako objavljivanje, prenošenje, javno prikazivanje ovih internetskih stranica u druge svrhe, osim dozvoljenih, potrebno je zatražiti pismeno dopuštenje. Izričito se zabranjuje svako drugo kopiranje, te mijenjanje dijelova sadržaja, kao i korištenje ovih internetskih stranica za druge svrhe osim dozvoljenih. Izričito se zabranjuje neovlašteni pokušaj izmjene podataka, zaobilaženje i zanemarivanje sigurnosnih postavki, kao i korištenje ovih internetskih stranica suprotno njihovoj namjeni.

Medijskim subjektima dopuštena je upotreba materijala isključivo u uredničke i promidžbene svrhe objavljivanja u novinama, časopisima i elektronskim medijima. Nije dopuštena uporaba bilo kojeg materijala s ovih stranica u svezi s prodajom ili nuđenjem proizvoda ili usluga bilo koje vrste.

Vodovod-Vir ne odgovara za štetu ili povredu, uključujući posebnu ili posljedičnu štetu, koja nastane kao rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg dijela ove lokacije. Vodovod-Vir će uložiti razuman napor kako bi se na njegovoj internet stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost.

Vodovod-Vir zadržava pravo izmjene sadržaja ove internet stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Vodovod-Vir poštuje privatnost posjetitelja ove internet stranice i prikupljati će samo osobne podatke kao što su ime i prezime, adresa, telefonski broj ili adresa e-pošte korisnika stranica kad se dobrovoljno dostave. Ti će se podaci koristiti za ispunjenje pojedinačnim zahtjevima za informacijama.

Korisnik

“Vodovod Vir” d.o.o.
Put Mula 16, 23 234 Vir
023/362 608
vodovod.vir.d.o.o@zd.t-com.hr

Partneri

Grad Nin
Općina Privlaka
Općina Vrsi

Linkovi

www.strukturnifondovi.hr
www.razvoj.gov.hr
www.mzoip.hr
www.voda.hr

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Kohezijskog fonda.

Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost tvrtke Vodovod-Vir d.o.o. © 2019. Sva prava pridržana.